Hurtig levering

Finansiering

Værksted

Urmager i Sønderborg

 

Få repareret alle slags urtyper hos Jacob Nielsen & Søn

Oven på forretningen ligger butikkens urværksted, som siden åbningen i 1938 har haft stor betydning for den daglige drift. Hos Jacob Nielsen & Søn føler vi os privilegerede over at have dygtige håndværkere, der kan varetager opgaver inden for bl.a. urmageri. Vi er bevidste om den sentimentale betydning et ur eller smykke kan have for det enkelte menneske, og er altid behjælpelige med, at give gamle arvestykker eller smykker nyt liv igen. Du er altid velkommen til at besøge vores butik og værksted, for at få et uforpligtende tilbud inden service og reparation af sit ur.

Det kræver specialfremstillet værktøj, for at kunne lave korrekte reparationer og service på dit ur. Især armbåndsuret, har et småt urværk med mange bitte små dele og tandhjul. Som udgangspunkt udfører vi service og reparation på alle urmærker og modeller – intet er hverken for stort eller for småt. Vi vedligeholder og reparerer kun dit ur med det bedste specialværktøj, og er behandler selvfølgelig uret med stor omhyggelighed. Vi bestræber os altid på at udlevere dit ur i den bedste stand det kan komme i. Vores værksted er en stor og vigtig del af butikken og dens historie, og vores mange års erfaring sikrer at du får den rette vejledning omkring dit ur. 

Komplet service på dit ur

Du kan altid besøge os i butikkens værksted, og få direkte rådgivning fra vores urmager omkring dine muligheder. Med vores dygtige urmager Michael, kan vi tilbyde en urmager med mere end 35 års erfaring i reparation af bl.a. Rolex, Breitling, Tag Heuer og Omega ure. Du er derfor sikret en faglig vurdering af dit ur med det samme. Ønsker du en service af dit ur, starter vi med at klargøre uret til rensning. Her vil både det indvendige urværk og ydre urkasse og lænke blive renset og poleret. Dernæst er uret klar til en grundig gennemgang af delene, og der undersøges om der evt. skal udskiftes nye dele. Vi udfører både udskiftning af batterier, grundig rensning og polering af uret, samt tryktest.  

Reparation af stueure 

Reparation af stueure har altid været en vigtig del af forretningen og i dag er Jacob Nielsen & Søn en af de eneste i Sønderjylland, som stadig laver total reparationer af stueure. Vores erfaring er støt blevet opbygget over de seneste 75 år, og vi har endnu ikke formået at sige nej til en opgave eller udfordring. Seneste var oprettelsen af kirkeuret på Sommersted Kirke ved Haderslev, som i dag er udstyret med et moderne radiostyret ur – i 9 meters højde!

Kontakt os og hør mere om vores urmagerservice

Vi kører ugentligt ud til kunder i Sønderborg og omegn for at hente og aflevere reparerede ure – og de sidste finjusteringer bliver foretaget, når uret igen er på sin rette plads. Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte os, eller komme forbi i forretningen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af lige netop dit ur.