Hurtig levering

Finansiering

Værksted

Historie

Jacob Nielsen & Søn blev grundlagt i 1938 af Jacob Nielsen. På dette tidspunkt havde butikken til huse i Perlegade. Sønnen Kjeld Nielsen overtog firmaet i 1964 og flyttede butikken til dens nuværende adresse, nemlig Jernbanegade 18.

Bjarne Vejsnæs blev ansat i 1987 som urmagersvend og overtog guldsmedebutikken Jacob Nielsen & Søn i 1998. Derfor har Jacob Nielsen & Søn butikken en lang historik med, at velkendte ansigter overtager butikken, hvilket også er hvorfor vi gennem årene har formået at bibeholde den familiære følelse i butikken og til vores kunder.

Vi sætter meget pris på vores kunder og mange af dem kommer igen gang på gang. Det vidner for os om, at vi gør det helt rigtige. Det vil altid være vores mål at yde den bedste service til vores kunder og vejlede dig i at træffe de rigtige valg i forhold til dine smykker og ure. Du kan altid forvente vores ubetingede opmærksomhed, hvis du henvender dig i butikken, på mail eller på telefon. Derudover kan du ligeledes forvente, at vi altid vil vejlede dig efter bedste evne – det synes vi nemlig er det vigtigste.

I dag

Huset Jacob Nielsen & Søn består i dag af hele 3 etager, hvilket gør os til en af de største smykkebutikker i det sønderjyske. I stueetagen kan du finde et bredt udvalg af ure og smykker fra mange forskellige mærker. Du kan blandt andet finde den populære Daisy kollektion fra Georg Jensen, som er på mange konfirmanders ønskeliste. Du kan ligeledes finde Oris ure, som passer perfekt til kunden, der ønsker et robust ur i fantastisk kvalitet.

I stueetagen har du mulighed for at få en professionel ekspedient til at hjælpe med at finde den helt rigtige gave. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste vejledning.

På første salen kan du finde vores urmagerværksted, hvor 3 dygtige urmagere tager sig godt af dit ur.

På butikkens øverste etage, 2 sal, holder vores dygtige guldsmede og vores gravør til. Her bliver der håndteret alt fra reparationer til design af smykker. Der bliver ligeledes graveret alt lige fra en personlig tekst til logoer af forskellig art, så det er kun vores kunders fantasi, der sætter grænser.

Om