Hurtig levering

Finansiering

Værksted

Historie

Jacob Nielsen & Søn blev grundlagt i 1938 af Jacob Nielsen. På dette tidspunkt havde butikken til huse i Perlegade. Sønnen Kjeld Nielsen overtog firmaet i 1964 og flyttede butikken til dens nuværende adresse, nemlig Jernbanegade 18.

Bjarne Vejsnæs blev ansat i 1987 som urmagersvend og overtog guldsmedebutikken Jacob Nielsen & Søn i 1998. Derfor har Jacob Nielsen & Søn butikken en lang historik med, at velkendte ansigter overtager butikken, hvilket også er derfor vi gennem alle årene har formået at bibeholde den familiære følelse i butikken og til vores kunder.

Vi sætter meget pris på vores kunder og mange af dem kommer også igen gang efter gang. Det vidner for os om, at vi gør det helt rigtige. Det vil altid være vores mål at yde den bedste service til vores kunder og vejlede dig til at træffe de helt rigtige valg i forhold til dine smykker. Derfor kan du altid forvente vores ubetinget opmærksomhed, hvis du henvender dig i butikken, på mail eller på telefon. Derudover kan du ligeledes forvente, at vi altid vil vejlede dig efter bedste evne – det synes vi nemlig er det vigtigste.

I dag

Huset Jacob Nielsen & Søn består i dag af hele 3 etager, hvilket gør os til en af de største smykkebutikker i det sønderjyske. I stueetagen kan du finde et bredt udvalg af ure og smykker fra mange forskellige mærker. Du kan blandt andet finde den populære Daisy kollektion fra Georg Jensen, som har været på mange konfirmanders ønskeliste de sidste 15 år hos konfirmander. Du kan ligeledes finde Tag Heuers Formula1 kollektion, som passer perfekt til manden, som ønsker et robust ur i fantastisk kvalitet.

I stueetagen har du også mulighed for at få en professionel ekspedient til at hjælpe med at finde det helt rigtige til dine behov eller ønsker. Vi stræber altid efter at give vores kunder den allerbedste vejledning, så de føler sig sikre i deres valg. 

På første salen kan du finde vores urmagerværksted. Heroppe laver vi en hel masse forskelligt. Blandt andet laver vi alt lige fra hovedreparationer på armbåndsure til store Bornholmerure.

På butikkens øverste etage, 2 sal, holder vores dygtige guldsmede & gravør til. Her bliver der håndteret alt fra reparationer til design af smykker. Der bliver ligeledes graveret alt lige fra en personlig tekst til logoer af forskellig art, så det er ofte kun vores kunders fantasi, som sætter grænser. Kig gerne forbi vores lille værksted og hør, om vi kan hjælpe dig med din næste gravering.

Om

Værksted

Hos Jacob Nielsen & Søn mestrer vi alle håndværksmæssige opgaver inden for både guldsmede og urmagerfaget. Vi er meget privilegerede ved at have så dygtige håndværkere, der kan varetage opgaver lige fra reparationer af ure/smykker til design af nye varer.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig og dit smykke. Vi ved, at smykker ofte har en sentimental værdi for vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at tilbyde reparationer af disse, da vi ikke bare skal kassere vores arvestykker eller smykker, blot fordi de er gået i stykker eller er upoleret.  

Så kig forbi vores butik og se, om vi ikke kan hjælpe dig med din næste reparation.

 

Synes godt om vores facebook og instagram

Få inspiration og nyheder ved at synes godt om vores sociale medier.