Hurtig levering

Finansiering

Værksted

Salgs- & leveringsbetingelser

Regler og betingelser for salg og levering

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.jacobnielsenogson.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og www.jacobnielsenogson.dk

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.jacobnielsenogson.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra www.jacobnielsenogson.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og www.jacobnielsenogson.dk.

Lagervarer bliver afsendt samme dag med bestilling frem til kl. 13. For ikke-lagervarer leveres varen samme eller første hverdag efter vi har modtaget den. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra www.jacobnielsenogson.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til www.jacobnielsenogson.dk . Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for www.jacobnielsenogson.dk .

Fortrydelsesret

www.jacobnielsenogson.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal www.jacobnielsenogson.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@jacobnielsenogson.dk.

Pris og betaling

I webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort samt VISA dankort. Alle priser i www.jacobnielsenogson.dk.dk på web-adressen http://www.jacobnielsenogson.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende ratern

Klagemulighed

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved meditation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

KÆMPE NYHED FRA ORIS!

PROPILOT X KERMIT EDITION 🐸🐸

🕑 Grøn urskive med Kermit som første dag i hver måned.
💎 Safirglas
🏃 Automatik (gangreserve 5 dage)
💧 Vandtæthed 30 atm
📐 Diameter 39 mm
💪 Titanlænke og urkasse

𝑯𝒖𝒔𝒌…..Når du køber et fuldpris ur hos Jacob Nielsen og Søn, får du tre faguddannede urmagere, samt fuld service med i prisen.Dette gælder for alle urmærker over 2000 kr.