Hurtig levering

Finansiering

Værksted

Guldsmed i Sønderborg

Jacob Nielsen og Søn er en guldsmed i Sønderborg med mange års erfaring og eget værksted.

Reparation af smykker i Sønderjylland

Vores butik og værksted er placeret i Sønderborg, og vi er en af de største smykkebutikker i Sønderjylland. Bor du i omegnen, kan du altid komme forbi vores værksted og guldsmede på 2. sal, og få vejledning omkring reparation på dine smykker og arvestykker. Vi giver altid et gratis uforpligtende tilbud på reparationen, samt en vurdering af reparationstiden. Du kan være sikker på, at alt smykkereparation foregår i Jacob Nielsen & Søns eget værksted, hos uddannede og erfarne guldsmede.

Med tiden bliver smykker slidte og der vil komme et tidspunkt, hvor reparation er nødvendig. Vi har vores egne guldsmede i forretningen, der udfører alle slags reparationer, omsmeltninger eller ændringer. Ingen opgave er for lille til os, og vi giver gerne et tilbud på reparationen uden forpligtelser. Smykker er i høj grad en individuel sag og ønsket om at have sin helt egen unikke ring, halskæde, vedhæng, øreringe eller armbånd er noget vores guldsmede Søren og Line ofte bliver mødt med..

ÅBNIGSTIDER:
Mandag – Torsdag 10:00 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag og helligdage lukket

Jernbanegade 18
6400 Sønderborg
Tel.: 74 42 35 46
info@jacobnielsenogson.dk

Find vej til butikken

Design uden navn

Vores guldsmede udfører alle former for reparationer af smykker. Herunder kan du blot se et lille udpluk af eksempler på smykkereparation. Nogle reparationer vil vi kunne udføre imens du venter, imens andre og mere avancerede indgreb, kræver at du henter smykket nogle dage senere. Du kan altid kontakte os og høre nærmere omkring de forskellige services.

Har du smykker i hvidguld, kan det være en god idé af overfladebehandle smykket med rhodium, så man bevarer den strålende farve og glans. Som så mange andre smykker og materialer, bliver hvidguld med tiden slidt, og du kan derfor give den et nyt liv med rhodinering.

Er et af dine favorit smykker knækket? Det behøver ikke at være grund til bekymring. Mange knækkede smykker kan repareres ved en lodning. Ved lodning sammensætter guldsmeden de separate stykker igen, ved en sammensmeltning. 

Har dine smykker mistet glansen? Hos Jacob Nielsen & Søn kan vi forgylde dine sølvsmykker på ny, med forskellige karat guld og tykkelse (micron). Vi renser grundigt smykket inden forgyldningen. 

Hvis du har en ring liggende derhjemme, som du holder af, men ikke kan passe i størrelsen (eksempelvis et arvestykke) er det altid muligt at få ændret størrelsen på din ring. Skal ringen gøres større, vil vores guldsmed sætte et ekstra stykke (eksempelvis guld) i ringen. Skal den laves mindre, vil guldsmeden fjerne et stykke af ringen, og efterfølgende lodde enderne sammen igen. 

Ønsker du at personliggøre dine smykker yderligere, tilbyder vi også gravering i vores værksted. Måske ønsker du dit eget navn indgraveret i smykket, eller et navn på nogen du har kær. Flere ønsker eksempelvis også citater i smykket, så man kan have citatet med sig rundt hele dagen. 

De fleste vil opleve at deres smykker med tiden bliver snavsede eller oxiderede, også selvom dit smykke er af høj kvalitet. En gang imellem vil det være en god idé at få dine smykker poleret, så de igen kan stråle på ny. Ved at få dem poleret ved guldsmeden, mindsker du også risikoen for at komme til at ridse for meget i overfladen, hvis du renser dem derhjemme. 

Hvem er vores guldsmede?

Søren Pagels og Line M.Madsen laver smykker efter kundens ønske. Stadig flere vælger at få lavet gamle arvestykker om, som ofte er lavet af de fineste materialer, men blot ligger i skuffen, fordi de ikke er helt tidssvarende. Måske du har en kreativ idé til fornyelse af dit arvestykke? Ellers kan du altid besøge os til en snak om dine muligheder.